Prefabrik Ev Modelleri

Wiki Article

Prefabrik yapılar pek çOkay avantaj sunması sebebiyle daha yaygın bir biçimde kullanılmaya başlanmıştır. Bu avantajlar kısaca şu şekilde sayılabilir:

Ruhsat süreci için istenilen mimari strategyı prefabrik ev satın aldığınız firmadan talep edebilirsiniz. Arsa sahibinden konut yaptırması betonarme evlere göre çOkay daha kolay olduğunu fark edeceksiniz. Prefabrik ev neyden yapılır?

Tek katlı veya iki katlı modellerde tasarlanan prefabrik ev modeli konut sahibi olmayı kolaylaştırır.

Bununla beraber şık tasarımlar olması, müşterilerimizin tercihleri konusunda daha Internet kararlar vermesini de sağlamaktadır. Sadece hazır projeler değil, aynı zamanda siz değerli müşterilerimizin de projelerini yapma imkanımız bulunmaktadır. İster mevcut projeler üzerinde bir değişiklik isterseniz de sıfileırdan çizim ve imalat olsun hiçbir sorun bulunmamaktadır.

fifty tavan yüksekliği ve kendinden ahşap desenli bir yapı yapmaktayız. Tabi ki tüm kullanılan malzemelerde diğer firmalardan çAlright ayrıdır.

Karmod prefabrik binaların dış duvarları 10 cm kalınlığında straforlu panel sisteme sahip olup klasik betonarme binadan çOkay daha fazla ısı ve ses izolasyonu sahiptir.

İmarı olmayan arazilerde arsalarda prefabrik ev resmi olarak koyulamaz, bazen belediyeler istisnai olarak bu konuda izinler vermektedir bunun için en doğru bilgiyi arsanız belediyeye bağlı ise belediyeye köye bağlı ise il özel prefabrik ev modelleri idaresine gitmeniz gerekmektedir.

Prefabrik yapılar ruhsatla ilgili olarak betonarme binalar gibi izne tabidir. Bağlı bulunduğunuz belediyeye veya Çevre ve Şehircilik prefabrik ev modelleri Bakanlığı il müdürlüklerine başvurarak izin almanız gerekmektedir.

Binada soba kullanımı varsa baca deliklerinin de dikkate alınması gerekmektedir. Prefabrik evler kaç kata kadar yapılabiliyor?

Yapı güvenliği açısından Karmod hazır evler değerlendirdiğimizde ‘uzun ömür’ diye bileceğimiz olumlu bir netice ile karşılaşırız.

Prefabrik evlerin izolasyon projesi konutun kullanılacağı bölgenin iklim şartları dikkate alınarak hazırlanıyor. prefabrik ev modelleri Tam yalıtımlı prefabrik evler yazın sıcağı veya kışın soğuğundan etkilenmeden en iyi ergonomide kullanılır.

Sonrasında şap uygulaması yapılması ve köşelere balık sırtı şap yapılması gerekmektedir.

Bu malzemelerin tamamı çalışmakta, ısıya karşı genleşme katsayıları da birbirinden farklılıklar arz etmektedir. Bu ve bunun gibi sebeplerle panel aralarında kılcal çatlaklar oluşabilir. prefabrik ev modelleri Bu çatlakların mastikle tamir edilmesi ve kısmi prefabrik ev boya yapılması gerekebilir.

Prefabrik ev satın alırken mantolama uygulamasını da fiyata dahil ettirebilirsiniz. Ayrıca mantolama işlemi ile uğraşmak zorunda kalmazsınız.

Report this wiki page